50 Cent ähvardab muusikaga lõpparve teha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
50 Cent
50 Cent Foto: AP / Scanpix

Räppar 50 Cent lubas muusikategemise lõpetada, kui konkureeriv hip-hop muusika Kanye West müüb peatselt ilmuvat plaati rohkem, kui tema, teatab femalefirst.co.uk.

50 Centi plaat «Curtis» ja Westi album «Graduation» jõuavad poelettidele mõlemad 11.septembril ning 50 Cent on oma albumi edus nii kindel, et on valmis kasvõi oma tuleviku panti panema.

«Tõstame panuseid. Kui Kanye West müüb 11.septembril rohkem plaate, kui mina, ei kavatse ma enam muusikaga esineda. Ma jätkan muusika kirjutamist ja teiste muusikutega koos töötamist, aga ma ei anna välja enam ühtki sooloalbumit,» ütles 50 Cent, õige nimega Curtis Jackson.

«Inimesed tahavad näha, et Kanye West põhjustab mulle probleeme, sest mina olen ennast üles töötanud piirini, kus ma olen kõigi lemmik. Aga kõik toetavad peksupoissi, kes seisab lemmikule vastu,» lisas muusik.

Westi viimast plaati «Late Registration», on praeguseks müüdud 2,8 miljonit eksemplari, kuid 50 Centi plaat «Get Rich or Die Tryin'?» on leidnud tee enam kui 8 miljoni fänni kodusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles