Pärnu muusikakool kutsub kontsertaktusele

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu lõpetab teiste seas Pärnu muusikakooli Pipilota Neostus, keda linn tunnustas ka preemiaga "Huvitegevuse parim 2009". Taamal õpetaja Marju Mäe.
Tänavu lõpetab teiste seas Pärnu muusikakooli Pipilota Neostus, keda linn tunnustas ka preemiaga "Huvitegevuse parim 2009". Taamal õpetaja Marju Mäe. Foto: Urmas Luik

Laupäeval, 30.mail kell 13 toimub Pärnu kontserdimaja suures saalis Pärnu muusikakooli 62. lennu kontsertaktus.


Sel aastal lõpetab muusikakooli 30 noort muusikut klaveri, viiuli, flöödi, klarneti, akordioni, saksofoni, löökpillide, kitarri, basskitarri ja trompeti erialal. Esmakordselt muusikakooli ajaloos saab lõputunnistuse esimene rütmimuusikaosakonna õpilane, seda jazzkitarri erialal.



Lõpetajate seas on palju andekaid noori muusikuid, kes on saavutanud auhinnalisi kohti nii vabariiklikel kui ka rahvusvahelistel konkurssidel: Chris Sommer (trompet), Pärnu linna 2009.aasta huvitegevuse parim - Pipilota Neostus (flööt), Rauno Pella (löökpillid), Mariin Gill (klaver), Liisa Veri (viiul), Kristiin Lääts (saksofon), Deivi Õis (klaver) ja veel palju tublisid, kes on aktiivselt tegevad Pärnu linna muusikaelus.



Kõik muusikakooli sõbrad, õpilased, õpetajad, lapsevanemad ja vilistlased on oodatud toredale kevadkontserdile. Kontsert on tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles