Tanel Padar läheb isegi pärast raju pidu jõusaali rassima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar
Tanel Padar Foto: promo

Spartas treeniv rokkar Tanel Padar kinnitab oma kogemustele toetudes, et hea füüsiline vorm tagab ka laval esinedes mõnusa tunde ja enesekindluse.

Hiljuti saates «Su nägu kõlab tuttavalt» televaatajaid naerutanud ja vaimustanud Tanel Padar on veendunud, et korraliku treeninguta oleks tal laval nii mõnigi trikk ja akrobaatiline üllatus tegemata jäänud. Kas või selle kähedahäälse Tina Turnerina laulmine-tantsimine, endal stiilsed stiletod jalas. 

Taneli sõnul oli ka selle numbri taga aastatepikkune järjekindel oma keha eest hoolitsemine. «Treenitud jalg püsib ju kontsakingas paremini,» muheleb ta täna  ning lisab, et jäi näosaate seltskonna  ning ka teise kohaga enam kui rahule. 

Kelle imiteerimine talle endale kõige südamelähedasem oli? 

«Kõige lõbusam oli kindlasti Üllar Jörbergri teha, mul oli laval keeruline mitte keset laulu naerma puhkeda – see kõik oli nii naljakas. Ja muidugi nautisin täiel rinnal ka Tina Turnerina lavalolekut – tundsin, et see tuli just paroodiana kõige paremini välja.»

Tanel Padari sõnul on ta sportimise ja treeningute tähtsust tajunud juba väikesest poisinaasklist alates. Rakveres muusikakoolis klarneti ning saksofoni õpingud ei seganud tal õhtuti oma kodukohas Haljalas koos sõpradega oma lõbuks jalg- ning korvpalli taga ajada. 

Taneli sõnul vaadati rokiringkondades tema spordilembusele alguses pisut kõõrdi.

«Eks palju loe ju see, millised on sinu sõbrad. Toona polnud pillimeeste seltskonnas sportimine au sees.»

Tuli Eurovisioonilt võit või mitte, sport hakkas Taneli elus üha tähtsamat rolli mängima. Kui siiamaani on Taneli imidžiga kaasas käinud ka kõva pidutseja maine, siis isegi kõige rajumate pillerkaarte järel proovis ta leida järgmisel hommikul tee jõusaali.

Nüüd, aastaid hiljem tunnistab ta, et tema pidutsemised on iga aastaga vähenenud ning vastavalt tervise eest hoolitsemine ja treenimine lisandunud. Jõusaalis rassimise vahepeal on ta ka praegu käinud mõne seltskonnaga jalgpalli või rannavollet mängimas, aga tema kirglik ja hasartne iseloom on tal nendel aladel pigem ristiks kaelas olnud.


Taneli sõnul on tema Achilleuse kandadeks põlved ning alaselg. Just nende tugevdamisele pöörab ta jõusaalis erilist tähelepanu.

Taneli sõnul meeldib talle jõusaalis treenida hommikuti.

«See tõmbab päeva käima,» ütleb ta ja lisab, et tema on õhtuks jõusaali jaoks liiga väsinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles