Tupiktänava mehed sukelduvad meelelahutusärisse!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ei ole midagi tulusamat kui muusikaäri, aga seda äri juba kolkakülas ei aja. Nii võtavad Artur ja Raul ette reisi pealinna, sest just Tallinn - Lauluväljak! - on ainus koht Eestis, kus üldse on mõtet mingit kontserti korraldada.

Kontserdile on muidugi esinejaid vaja ja siin ei saa Raul ja Artur pange panna. Koit Toome, Birgit Õigemeel, Tanel Padar, Iiris Vesik, Winny Puhh - kui nende nimedega liita isiklikult Rauli enda sulest muusa õnnistusel sündinud ühislaul, mis iga eestlase südame kiiremini põksuma paneb, siis on tulemus garanteeritud ja pappi hakkab voolama, mis kole.

Artistide soovid ja tahtmised ei ühti aga sugugi Rauli ettekujutusega heategevuskontserdist. No miks peab Birgit jälle olema valges kleidis ning valgete tuvidega sahmerdama? Kuidas organiseerida Winny Puhhile lava taha tonn prügi ja roogitav räim. Ja kes peaks ära hoidma PR-katastroofi kui ajakirjandus on saanud jälile faktile, et Winny Puhhi mehed joovad puhast äädikat...

Kas heategevuskontserdist saab asja, selgub juba sel neljapäeval kell 21.30 Kanal 2s.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles