Sel reedel algab Privé pidu õues!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eddie "Flashing" Fowlkes
Eddie "Flashing" Fowlkes Foto: Club Privé
29. mail astub klubi Privé plaadimängijate taha sellise muusikastiili nagu techno-soul rajaja ning eestvedaja - Eddie "Flashing" Fowlkes. Rahva kütab suviselt kuumaks Enar "Rakett" Essenson. Enne Privé pidu on kõik aga oodatud Varblase täiesti uuele väliterrassile, kus kella 21:00 DJ'd, sangria, vesipiibud ja grill!

Eddie "Flashing" Fowlkes on üks kolmest mehest, keda Detroidi Ajaloomuuseumi näitusel "Techno: Detroidi kingitus Maailmale" nimetati Detroidi techno-muusika loojateks. Näitus käsitles 25 aastat tema elust ja kogemusest muusikatööstuses. Eddie Fowlkesilt sai alguse täiesti uus stiil "techno-soul", milles ta kobineeris sügavad, hingestatud house'i lood digitaalsemate ja elektroonilistema elementidega.

Tänaseks on talt ilmunud üle 150 loo näiteks selliste suurte plaadifirmade nagu Sony, BMG, Warner Brothersi, Tresori, Azuli, P.I.A.S. London'i alt. Eddie on teinud remikse The Pet Shop Boysile, Mobyle, Martha Washile, Juan Atkinsile ja veel mitmetele teistele Euroopa artistidele. Nüüd on Eddie keskendunud aga oma enda plaadifirmale "Detroit Wax", mis toodab vaid parimat techno souli!

Privé kvaliteetmärgiga "Reeded Privés" on tuntud oma kvaliteetsete ning maailmakuulsate esinejate poolest. Eelmisel reedel hullutas klubikülastajaid DJ Josh Wink, keda oli vaatama tulnud nii palju rahvast, et klubi ukse taga olev järjekord ulatus Harjumäe treppideni. Lisaks astus üles ka Eesti klubimuusika lipulaev Rulers Of The Deep (Meri & P.Julm). Pidu kestis varaste hommikutundideni ning positiivseid emotsioone jätkub kõigil peol viibinuil siiani.

Vaata Josh Wink'i intervjuud ning videot peost SIIT ja SIIT.

Klubi Privé uksed avatakse kell 23.00. Privé pilet maksab 200 krooni, flaieriga 150 krooni, family-listi registreerunutele 100 krooni. Klubis Privé on võimalik reserveerida ka VIP-laudu, mis annab võimaluse pidu veelgi erilisemaks muuta. Lisainfo ja reserveerimine vip@clubprive.ee , tel: +3726310580, mob: +37256256000

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles