Maire Aunaste uus kallim on hinnatud operaator

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste
Maire Aunaste Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Teletähe Maire Aunaste uus kallim on ETV hinnatud operaator Raul Priks.

Aunaste on seni põgusalt oma uue suhte kohta vihjeid andnud, kuid mehe nime ta siiani ei paljastanud, kirjutab Kroonika.

Väidetavalt algas Aunaste ja Priksi armulugu möödunud aasta sügisel, kui naine sai mehelt oma sünnipäeval sõnumi.

Aunaste ja Priks asusid telemajas tööle ühel ajal, 1983. aastal, kuid pikemat dialoogi ei toimunud 24 aasta jooksul kordagi.

Telemaja kolleegide sõnul Raul kinnise inimesena ise kontakti ei otsinud ning Maire ei pannud endasse süvenenud ja tööle pühendunud meest tähelegi.

Maire sõbranna kinnitusel pole telestaar kunagi vaadanud abielus ja suhtes olevaid mehi ja see võib olla põhjuseks, miks tema silmad Raulil varem ei peatunud.

Raul Priks kolis oma naise juurest ära möödunud aasta suvel, kuigi abielus on nad siiani. Mis põhjustel mehe abielu karile jooksis, pole teada.

Aunaste sõnul on ta leidnud endale ideaalmehe, keda ta Eestist leida ei lootnud.

«Oleks ma oma elus kas või ühe vea tegemata jätnud, poleks ma oma ideaalmehega kohtunud,» arvas telestaar.

Maire Aunastel on seljataga kolm abielu ja lahutust. Skandaalseim neist on viimane, abielu 16 aastat noorema Indrek Sahkiga. Naine on varem tunnistanud, et kahetseb vaid ühte lahkuminekut oma elus – kirjastuse Koolibri tehnikadirektori ametit pidanud Tiit Aunastest, kellega tal on tütar Elis Aunaste. Oma esimesest abielust ajaloolase Tõnis Ritsoniga pole Aunaste kunagi rääkinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles