Suvelavastust reklaamib moeetendus

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Toatüdrukuid" saab näha ajaloolises pangamajas.
"Toatüdrukuid" saab näha ajaloolises pangamajas. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere teater juhatab 30. mail kell 20 moe- ja ilugalaga sisse suvelavastuse "Toatüdrukud".


Glamuuri ja maise ilu tähe all mööduval õhtul avatakse lavastuse kunstnik Ervin Õunapuu näitus, Triumphi värskeima pesukollektsiooniga astuvad publiku ette Rakvere kaunimad neidised ning "toatüdrukud" Ülle Lichtfeldt, Tiina Mälberg ja Anneli Rahkema.

Üritusel pakutakse hõrgutavaid suupisteid, esitletakse parimaid parfüüme ning tutvustatakse uusimat soengumoodi.

Õhtut juhib "Toatüdrukute" lavastaja Hendrik Toompere juunior ning vanu vinüülplaate keerutab DJ Leiner.

5. juunil pangamajas esietenduv Jean Genet "Toatüdrukud" on peen kriminaalsete ja erootiliste varjunditega õppevahend sellest, kuidas saada ilusaks ja rikkaks elumuredeta prouaks ning kuidas lihvida kujutlusvõimet, et mängida mängu, kus vale saab tõeks.

Laupäeva, 30. mai õhtul toimuv moeshow on publikule esmakordseks võimaluseks tutvuda peatselt esietenduva lavastuse mängukohaga ning sobivaks sissejuhatuseks teatri suvehooaega.

Pangamaja Adoffi tänava poolsed uksed avatakse huvilistele kell 19.30. Õhtut aitavad läbi viia lavastuse koostööpartnerid Triumph, kohvik Art Cafè, kauplus Sinu Ilu ja Revaalia Salong.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles