USA paar: «C.S.I.» stsenarist maksis sarja vahendusel meile kätte

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA paar: «C.S.I.» stsenarist maksis sarja vahendusel meile kätte
USA paar: «C.S.I.» stsenarist maksis sarja vahendusel meile kätte Foto: Wikipedia.org

USA kinnisvaramaakleritest paari Scott ja Melinda Tamkini sõnul maksis kuulsa krimisarja «C.S.I.: kriminalistid» stsenarist Sarah Goldfinger  neile sarja vahendusel kätte.

Tamkinid andsid stsenaristi kohtusse, süüdistades Goldfingerit  nende solvamises, au haavamises ja kättemaksus, kirjutab Independent.

Tamkinid soovivad kohtu kaudu saada kuus miljonit dollarit kahjutasu.

Goldfinger kujutab selle sarja ühes osas pättidena sadomasohistlikke kinnisvaramaaklerite paari, kelle nimed olid esialgu samuti Scott ja Melinda Tamkin.  Lisaks nimedele, oli stsenarist ka neid välimuselt ja iseloomujoontelt kujutanud võimalikult Tamkinitega sarnastena. Viimasel hetkel muudeti maaklerite perekonnanimi siiski Tuckeriks.

Väidetavalt on Goldfingeri oletatava kättemaksu taga 2005. aastal untsu läinud majaost. Goldfinger loobus viimasel hetkel Tamkinite poolt pakutud majast.  

Goldfingerit esindava advokaadi Anthony Glassmani sõnul ei tekkinud siis majatehingu katkijätmine mitte mingeid probleeme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles