Lauljatar Mari-Liis Aasmäe võiks sõrmes kanda ka traadijuppi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Dynaminti lauljatar Mari-Liis Aasmäe.
Endine Dynaminti lauljatar Mari-Liis Aasmäe. Foto: Kroonika

Kunagisest tüdrukutebändist tuntust kogunud lauljatar Mari-Liis Aasmäe usub, et abielluda tuleks vaid üks kord elus. Siiamaani pole Mari-Liis veel kordagi kihlatud olnud, kuid ühel ilusal päeval tahaks ta kindlasti ka kihlasõrmust kanda.

Buduuar küsis Mari-Liisi käest, millisest kihlasõrmusest ta unistab ja kas lahkumineku puhul peaks naine sõrmuse tagasi andma.

«Ma pole veel kihlatud olnud, kuid loodan, et kihlun elus vaid ühe ja ainsa korra. Ma usun, et iga inimene kingib suhte jooksul endast midagi teisele ning on asju ja tegusid, mida ei saa tagasi võtta. Usun, et kihlasõrmuse tagastamine peaks olema iga inimese enda otsustada. Kindlasti tuleks keskenduda sõrmuse moraalsele tähtsusele, mitte rahalisele,» leiab Mari-Liis, et tõelist armastust ei saa rahas mõõta.

Mari-Liis peab oluliseks seda, kuidas mees ettepaneku teeb.

«Esimesel kohal oleks eelkõige siiski see, kuidas kihlasõrmus üle antakse. Kui see hetk paneb sind end tundma printsessina, siis võib ka traadijuppi kanda vääriliselt,» tunnistab Mari-Liis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles