Lotomiljonär läks uuesti McDonalds´isse tööle

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McDonalds`i kiirsöögikoht. Foto on illustreeriv
McDonalds`i kiirsöögikoht. Foto on illustreeriv Foto: AP / Scanpix

Suurbritannias Cardiffis läks lotomiljonäriks saanud mees tagasi tööle oma vanasse töökohta McDonalds`isse, kuna igatses kolleegide järele.

Lotoga 1,19 miljonit naela (27,3 miljonit krooni) võitnud Luke Pittardi kinnitusel tüütas luksuslik elu teda ära, kirjutab STT.

 

25-aastane Luke ja tema 29-aastane tüdruksõber Emma töötasid mõlemad McDonalds`is.

 

Kohe pärast mehe lotovõitu loobusid mõlemad tööst, abiellusid, ostsid ökomaja ja kolisid sinna koos oma kolmeaastase tütre Chloe`ga elama.

 

Poolteist aastat pärast lotovõitu tüütas luksuselu aga ära ja Luke läks uurima, kas ta saaks oma vana töökoha söögikoha juhina tagasi.

 

«Kõik arvavad, et ma olen hull. Kuid elus on ka muid asju kui raha,» selgitas mees oma otsust.

Luke Pittard lisas, et ta armastas oma tööd, enne kui temast sai miljonär.

«Mulle meeldib tööd teha, kuigi olen miljonär. Pärast lotovõitu hoidsin endiste kolleegidega kontakti ning paljud käisid ka meie pulmas. Mõtlesin, et miks mitte tagasi minna,» selgitas inglane.

 

Paar pani majaostust alles jäänud raha pangaarvele. Pangas korjab rahasumma nädalast rohkem intresse, kui Luke teenib sama ajaga McDonalds ´is töötades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles