«Mis? Kus? Millal?» superfinaali võitsid Televaatajad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Naaritsa võistkond
Tiit Naaritsa võistkond Foto: Kanal 2

Mälumängusaate «Mis? Kus? Millal?» otsustava superfinaali võitsid Televaatajad seisuga 6:2! Tarkade parimaks mängijaks tunnistati Hugo Tang, keda tunnustati 6000 euroga.

Televaatajate vastu mängis eelvoorud ja poolfinaali võitnud Tiit Naaritsa võistkond. Hooaja parima tarkade võistkonna koosseisu kuulusid kuuekordne Eesti mälumängumeister Tiit Naarits, koreograaf Märt Agu, lavastaja Roman Baskin, tele-ajakirjanik Imre Kaas, jurist Marko Siil ja keskkonna-spetsialist Hugo Tang.

Superfinaali alguses läksid televaatajad tarkade vastu 5:0 juhtima. Seejärel noppisid targad kaks punkti järjest, kuid 13. sektorist tulnud küsimusele nad õigesti vastata ei suutnud ja pidid vastu võtma 2:6 kaotuse. See oli seda valusam, et stuudiopubliku seas viibinud teiste võistkondade liikmed teadsid vastust sellele otsustavale küsimusele – veduritelt maha monteeritud katlaid ja korstnaid kasutati uue riigi müntide vermimiseks.

Saate parimaks küsimuseks valis televaatajate võistkonna «advokaat» Tele2 kommunikatsioonijuht Hans Saarvelt tallinnlase Tenno Sivadi pildiküsimuse, kus  oli kujutatud ühte kosmosest pildistatud Euroopa linna. Elavas arutelus pakkusid targad vastuseks Londonit, kuid õige vastus olnuks Berliin. Tenno Sivadi pälvis saate peaauhinna Kristallöökulli ning tema võidusummaks oli 1500 eurot.

Kuldmikrofoni laureaat Erki Berends valis «Mis? Kus? Millal?» esimese hooaja parimaks mängijaks Hugo Tangi, kes võitis 6000 eurot puhtalt kätte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles