Pärnu pubid näitavad meistrite liiga finaali

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viies Villem on üks Pärnu popimaid jalgpalli ülekannete vaatamise kohtasid.
Viies Villem on üks Pärnu popimaid jalgpalli ülekannete vaatamise kohtasid. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kolmapäeva õhtul on pärnakail võimalus nautida Euroopa meistrite liiga finaali FC Barcelona ja Manchester Unitedi vahel kodu asemel ka pubides.

Suvepealinna tuntumast sporti näitavast pubist Viies Villem öeldi, et meistrite liiga finaali kantakse neil kindlasti üle ja kolmapäeval on oodatud kõik jalgpallihuvilised.

Viienda Villemi kundede seas olevatki jalgpalliülekanded kõige popimad. Pubist kinnitati, et näiteks Eesti korvpalli meistrivõistluste finaalmänge käib vaatamas märksa vähem inimesi.

Jalgpalli saab kolmapäeval vaadata ka Vana Turu kõrval asuvas uues kohas 2 Paari.

Pubi tegevjuhi Regina Gololobi kinnitusel on pubil kavas koostada peagi spordiülekannete kava, mis pannakse üles 2 Paari kodulehele internetis.

"Kuigi pubi on pea igal õhtul rahvast täis, käib meil spordihuvilisi siiski vähe," nentis Gololob. "Oleme keskendunud lauamängudele ja praegu käivatel turniiridel on rohkelt huvilisi."

Tegevjuhi teatel kuuluvad spordiülekanded siiski 2 Paari kontseptsiooni hulka ja neid pakutakse kundedel nii palju kui võimalik. Jalgpalli kõrval kantakse üle ka vormelt-1 ja korvpalli.

Kolmapäeva õhtul kuuleb 2 Paaris jalgpalliülekannet ka väliskõlaritest.

Ülejõel saab meistrite liiga finaalile kaasa elada Alexandri pubis. 

Põnevat jalgpallilahingut plaanivad näidata ka kesklinnas asuv Veerev Õlu ja Riia maanteel asetsev C. F. Hahni pubi.

C. F. Hahni pubist nenditi, et kuigi spordisõpru ei käi neil just üleliia palju, on kolmapäeval kõik jalgpallisõbrad oodatud ja pubi kõik telerid on häälestatud jalgpallile.

Meistrite liiga finaal algab kolmapäeval Eesti aja järgi kell 21.45. Kohtumisest teevad  otseülekande TV6 ja Viasat Sport Baltic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles