R2 saates «Hallo, Kosmos!» esineb vandenõumaailma superstaar David Icke

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Icke
David Icke Foto: Wikipedia.org

Sel pühapäeval, 19. mail kell 14.00 on Raadio 2 saate «Hallo, Kosmos!» külaliseks Briti  autor ja legendaarne vandenõude uurija David Icke, kes on ise end nimetanud maailma kõige vastuolulisemaks kõnelejaks.

Saatejuht Ingrid Peek uurib värvikalt tegelaselt, millised on tema paljudele pöörasena tunduvad vaated maailmale ja elule.

Oma lennukate teooriatega harva kedagi külmaks jättev David Icke räägib kaheosalises intervjuusarjas oma ilmavaatest. Jututeemadeks on tema enda värvikas elulugu, arvamus meie reaalsuse olemusest, globaalne vandenõu ja selle orkestreerijad, maaväline mõistuslik elu ja palju muud tavakodanikule sürreaalsena tunduvat.

Äsja 61. sünnipäeva tähistanud David Icke sai Suurbritannias kuulsaks professionaalse jalgpallurina, kes pärast spordikarjääri lõppu töötas televisioonis ning oli põgusalt tegev ka poliitikamaastikul. Ühel hekel taipas mees aga, et tema missioon seisneb milleski muus ning nii on ta alates 90ndate algusest maailma võimueliidi tegemisi uurinud ning sellest 19 raamatut kirjutanud.

Üks tema tuntumaid teoseid on kahtlemata «Matrixi lapsed», mis on Eestiski läbi müüdud. Kui veel kümme aastat tagasi käis tema loenguid kuulamas vaid käputäis fanaatikuid, siis 2012. aasta oktoobris Londonis Wembley’ staadionil toimunud üritusele kogunes teda kuulama juba 5000 inimest. Ta on käinud esinemas ja loenguid andmas kõikjal üle maailma ning tema raamatuid on tõlgitud ligi 20 keelde.

R2 saade «Hallo, Kosmos!» on eetris pühapäeval kell 14. 00 – 16.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles