Baari-Madis jõudis Norras Mr Gay 2009 finaali!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Triisa ja Madis Räästas
Kaia Triisa ja Madis Räästas Foto: Artur Sadovski
Baari saatega tuntuks saanud ja elustiiliagentuuris Deluxe asjatanud Madis Räästas pühkis eelmisel aastal Eestimaa tolmu jalgadelt ja kolis Norrasse elama. Nüüd võttis mees nõuks ja osales Mr Gay Norway valmistel, vahendab Buduaar.

«Ürituse kohta leidsin informatsiooni koos oma sõpradega, kui ühel õhtul veini trimpasime ja netis ringi surfasime,» räägib Madis. Mehe sõnul oli see sõprade idee, et ta võiks sellisest üritusest osa võtta ja nii täidetigi üheskoos ankeet, mis sai ka positiivse vastukaja.

Seniks oli Madise peas keerlema hakanud mitmed ideed, kuid peamiseks sooviks oli jõuda finaali, mis tundus tol hetkel siiski täieliku utoopiana.

Pärast poolfinaali pääsemist otsustas Madis, et nüüd tuleb kiiresti tegutseda ja keha korralikult vormi ajada. «Palkasin endale eratreeneri, kes aitaks kuu ajaga veidi paremat vormi saavutada. Viis päeva nädalas trenni ja karm dieet tegid oma töö. Kuu ajaga kaotasin kuus kilo ja kõik mu riided jäid mulle suureks. Sõprade jaoks oli erinevus silmaga näha,» rõkkas Madis rõõmust.

Paar nädalat enne finaali pandi kõikide osalejate pildid üles internetti, kus rahvas sai hääletada oma lemmiku poolt. «Võistlejaid oli kokku 13. Hääletus kestis 7. maini. Korraldajad saatsid meile iga paari päeva tagant hääletuse topp viie. Viimasel kahel nädala leidsingi enda topp viie seast, mis oli suur üllatus ka minu jaoks,» räägib mees.

«Seltskond Mr Gay 2009 valimistel oli väga kirju. Osalejad olid pärit Sri Lankast, Kolumbiast, Poolast, Rootsist ning neid kõiki oli elutee toonud Norrasse. Osalejad olid vanuses 19 - 49. Kõigil oli ka oma sõnum, mida nad tahaksid rahvale edasi anda seda tiitlit kandes.»

Tee finaali kindlustatud, oli vaja hakata oma numbreid ette valmistama. «Karussell hakkas pihta 8. mail proovidega. Reede õhtul koguneti Bårdar tantsuakadeemiasse, kus olid meil kõik ülejäänud proovid. Kogu nädalavahetus iga päev sai 5 tundi tantsunumbreid võistluseks õpitud. Lisaks sellele oli korraldatud ka pildistamine, erinevaid väikseid üritusi ja kohtumisi, kus tuli kohal olla,» jutustab Madis.

«Finaal toimus samal päeval, mil Eurovisiooni lõppvõistlus ja seda enam oli inimeste kired väga üles köetud. Pärast lõbusaid ja samas pingelisi voore oli võitja selgunud.»

«Kõik osalejad kutsuti uuesti lavale. Tänati ja kingiti tore kingikott, kus oli sees reis neljale Taani, Norrat tutvustavad raamatud ja muid toredaid kingitusi.»

Madist siiski parimaks ei valitud, kuid juba finaali jõudmine oli mehe jaoks suur võit. Rahvahääletuse lemmikuks valiti tumedanahaline Liban, kes oli juba hääletuse alguses võistluse suurfavoriit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles