Galerii: Urmo Aava ja popstaaride treeningpäev Laitse rallipargis

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Popstaaride viimane treeningpäev enne 30. mai rallisprinti Laitse  Rally Park-is
Popstaaride viimane treeningpäev enne 30. mai rallisprinti Laitse Rally Park-is Foto: Karli Saul

30. mail 2009 avab Laitse RallyPark pidulikult oma mootorispordi- ja vabaaja keskuse. Suure avapeo puhul sõidetakse esimest korda ka uut rallisprindi võistlust- Laitse RallyPark Grand Prix 2009.

Eile, 25. mail toimus sõitjate kohtumine pressiga ning rajal järjekordne popstaaride ja ralliässade proovisõit, kus juba esimesel prooviringil lendas oma Ladaga üle katuse Eesti parim rallisõitja Urmo Aava.

Kohal olid Aava lisaks ka Koit Toome, Jaagup Kreem, Elmar Liitmaa, Tomi Rahula, Danel Pandre, Raivo E Tamm, Mikko Maltis ja Bad Orange'i solist Kalmer Neidla.

LaitseRallyPark Grand Prix 2009 rallisprint sõidetakse 30. mail ning kohal on nimekad sõitjad nii Eestist kui Soomest. Kokku üle 40 meeskonna.

Teiste seas on rajal Jaan Mölder jr., Margus Murakas, Egon Kaur, viiekordne Euroopa meister Matti Alamäki Soomest ja esimest korda Eestis MG Metro aka Inetu Pardipoeg.

Võistlust kütavad üles Dance Act cheerleader'id, vaheajal toimub Supermoto demosõit ja publikumängud. Rallipark avatakse kell 11.00.

Õhtune afterparty toimub Rock Cafes, kus peaesinejaks on Bad Orange.

Vaata pildigaleriid staaride treeningpäevast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles