Tupiktänava mehed korraldavad proovimatuseid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kes ei teaks, et kui inimhing siit ilmast lahkub, siis surnu maine vara jääb ju ripakile! Tupiktänavas on liikvel jutud, et üks selline «surmavana», kes surijat tema voodi kõrval lohutanud, sai vastselt surnult tänutäheks luksusjahi - pool kilti pika!

Nüüd on Raulil ja Arturil geniaalne plaan: korraldada soovijatele proovimatused, kus kadunuke saab muusika ise tellida ja lausa fotodelt kaeda, kui ilus ta kirstus välja näeb.

Artur on piisavalt kaastundlik ja mõmisev mees, et Surmavanaks hakata ja kes oleks parim kandidaat kirstu toppimiseks kui Helju isiklikult. Nii hangitaksegi sületäis hingelisi raamatuid ja Surmavanale sobiv rüü, et kogu asi ikka esinduslik välja näeks. Et aga suurejoonelised Helju matused veatult maha pidada, on vaja enne harjutada.

Rõõmusõnum, et Saare Kuldar (Raivo E. Tamm) on minekul, sest neerud hakkavad üles ütlema, tuleb nagu taevaisa õnnistus... Nüüd peab ainult veel Kuldari suhu vaatama, et mõne kuldhamba eest kogu kallis protseduur kinni maksta...

Komöödiasari «Tupiktänava mehed» on Kanal 2 ekraanil juba täna kell 21.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles