Kirbuturg tuleb taas

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisa Sööt
Kaisa Sööt Foto: Liis Saar

Eeloleval reedel kell 16 laotab Johan Laidoneri pargis letid laiali omapärast kaubavalikut pakkuv kirbuturg, mis toetab rohelist mõttelaadi ja taaskasutust.


Esimest korda leidis kirbuturg linnas aset mullu augustis ning selle edust tiivustatud korraldajad võtsid asja taas käsile.

«Viljandis oli midagi sellist kaua oodatud ning esimesel ettevõtmisel osalenud uurisid meilt alatasa, millal seda korratakse,» rääkis ürituse eestvedaja Kaisa Sööt. «Tean selliseidki inimesi, kes jäid suvel kõrvale, kuid tahavad nüüd välja tulla.»

Kirbuturul võib kaubelda koju seisma jäänud asjadega, mida enam vaja pole, ent mis võiksid rõõmu teha uuele omanikule, kes vaatab neid teises ümbruses ja teiste silmadega. Eriti teretulnud on tarbekraam, nagu rõivad, raamatud, nõud ja tööriistad. Käsitöölistel ja Poola päikeseprillidega kaubitsejatel tasub oodata mõnda muud laata. Müüki pandav peaks olema terve ja puhas.

Kauplema tulla soovijatel palub ta turu korraldajatega e-postiaadressil kaisasoot@hotmail.com ühendust võtta. Ettevõtmine leiab aset iga ilmaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles