TV6 näitab Meistrite Liiga finaalmängu otseülekandena

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi mängijad Park Ji-Sung, Anderson, Carlos Tevez ja Patrice Evra. Värske avastuse põhjal võib nende punane vorm meeskonna edule kaasa aidata.
Manchester Unitedi mängijad Park Ji-Sung, Anderson, Carlos Tevez ja Patrice Evra. Värske avastuse põhjal võib nende punane vorm meeskonna edule kaasa aidata. Foto: AP / Scanpix

 

Kolmapäeval on jälle see päev, kui selgub Euroopa kõige tugevam jalgpalliklubi ja TV6 näitab kohtumist otseülekandes.

 

Euroopa jalgpalli Meistrite Liiga finaalkohtumine toimub tänavu Roomas ning sinna mängisid ennast Manchester United ja FC Barcelona.

«Eelmise aasta võitja ja tänavune Inglismaa meister Manchester United ning Hispaania meister ja karikavõitja FC Barcelona on kaks meeskonda, kes on pakkunud tänavu läbi hooaja kõige ilusamat jalgpalli ja teevad seda kindlasti ka finaalis,» märkis Kalev Kruus.

«Manchester Unitedi meeskonnal on võimalus teha ajalugu, sest mitte kunagi varem pole ükski klubi selles sarjas tiitlit kaitsta suutnud; FC Barcelonal on aga võimalus saavutada iga mängija unistus ning võita ühel hooajal kõik tähtsamad võistlused,» lisas Kruus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles