Pendulum esineb suvel Pärnus!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pendulum
Pendulum Foto: promo

Trummi ja bassi legend Pendulum esineb 13. juulil Pärnus selle suve suurimal elektroonilise  tantsumuusika festivalil Grind Fest. Pendulumi esinemine ja artistide nimekirja võimas lisa kinnitati alles nüüd ning artist astub üles DJ setina koos MC Verse'iga.

Pendulumi nimi bassimuusika sõpradele tutvustamist ei vaja - 2002. aastal kolme Lääne- Austraalia sarnaste visioonide ning muusikaliste põhjadega artistide kokkutulekul on Pendulumi missiooniks olnud ühendada oma teadmised, ideed ja mõjutused erinevatest muusikastiilidest, et luua uus sound mis nende arvates tolleaegsest tantsumuusikast puudu oli.

Individuaalselt seisavad Pendulumi nime taga kolm Perthi live-muusikamaastikult tuntud muusikut: produtsent, vokalist ja klahvpillimängija Rob Swire, produtsent ja bassist Gareth McGrillen, keda võis kahekesi mängimas näha ja kuulda paljukiidetud Perthi koosseisus Xygen. Kolmas liige Paul «El Hornet» Hardng oli Perthi pidude veteran-DJ.

2011. aasta lõpul otsustas Pendulum võtta suuresti ärateenitud puhkuse live-esinemistest. Sellest hoolimata on Rob Swire ja Gareth McGrillen edasi tormanud uue ülimenuka kõrvalprojektiga «Knife Party».

Selle kõrval liigub DJ El Hornet koos MC Verse'ga mööda ilma, et jätkuvalt levitada Pendulumi muusikat parimates klubides ning tuntud festivalidel.

Lisaks Pendulumile astuvad Grind Festil üles veel teisedki tuntud välisartistid nagu Mord Fustang [EST], Feed Me [UK], Camo & Krooked [AUT], Foreign Beggars [UK], B.Traits [CAN], Joker [UK], Gemini [UK], Friction [UK], Ayah Marar [UK], High Contrast [UK] ning hulgaliselt teisi tipptegijaid. Esinejate nimekirjast leiab ka peaaegu kõik parimad Eesti artistid.

Grind Fest toimub Pärnus äsja maailmatasemele renoveeritud auto24ringil. Telkimise ja parkimisega kindlasti probleemi ei teki, kuna uus keskus on välja ehitatud kuni viiekümne tuhande külastaja teenindamiseks.

«Piletihinna oleme hoidnud keskmisest madalama, et võimaldada kvaliteetset meelelahutust kõigile. Eelmüügist ostetud passi omanikul on võimalik näha festivalil üles astuvaid artiste alla eurose tükihinnaga,» mainis korraldaja.

Piletid on müügil kõikides Piletilevi müügipunktides, Statoilides ja internetis piletilevi.ee.

Täpsemat infot artistide ning Grind Festi kohta leiab ametlikult SIIT.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles