Loe, kuidas kirjeldab naljablogi pidaja keskmist eesti naist ja eesti meest!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Moments
Estonian Moments Foto: Estonian Moments

Veebisait eestiblogid.ee uuris popuplaarse naljablogi Estonian Moments autorilt, kuidas ta kirjeldaks keskmist eesti naist ja eesti meest.

Naine -

Tema nimi on Liis, ta õppis Tartu Ülikoolis ja nüüd töötab ta kella 8st 17ni Swedbankis. Pärast tööd suundub ta lähedase sõbranna Gerdaga trenni. Kuna Liis on veel vallaline, peab ta enda keha eest hoolt kandma. Liisi ei huvita poliitika, kuid ta armastab siiralt Eestimaad. Liisile meeldivad lilled ja oma koeraga jalutamas käia. Ta ostleb Maximas ja valmistab toidud kodus. Ta naudib soojamaapuhkusi Egiptuses ja Türgis. Ühel sellisel puhkusel oli tal romanss välismaalasega, kellega ta jätkuvalt kontakti hoiab ja kellest ta pea iga päev mõtleb. Facebookis laigib ta Toomas Hendrik Ilvest ja kokkamisblogi. Liisile meeldib koos sõpradega juua punast veini vaiksetes kohtades, kus kõik väga hästi riides käivad. Liisi ideaalmees on Andrus Veerpalu ja ta oli üliõnnelik, kui Andrus 2006. aastal Torinos olümpiakulla võitis. Liis loeb uudiseid Delfist ja mõnikord isegi kommenteerib artikleid.

Mees -

Lauri on oma hilistes 30ndates. Ta on väga vaikne ja hakkab rääkima alles siis, kui on kummutanud kolm või neli A.Le Coq Premiumi. Lauri käis samuti Tartu Ülikoolis ja nüüd omab ta väikeettevõtet. Lauri on väga uhke eestlaseks olemise üle ja ta räägib sageli lugusid sellest, kuidas ta teismelisena laulvas revolutsioonis osales. Lauri alustab oma päeva väga vara ja kell pool kaheksa hommikul istub ta juba oma Audis ja on valmis tööle sõitma. Lauril on oma maamajas saun ja talle meeldib nädalavahetusteks sõpru külla kutsuda. Lauril on naine ja kaks väikest last. Lauri on sisimas väga tundlik mees, ehkki ta kainena pea kunagi oma emotsioone ei väljenda. Laurile meeldib jalgpall, kuid ta on alati Eesti meeskonnas pettunud. Ta jälgib Eesti poliitikat ja hääletas Reformierakonna poolt. Laurile meeldib, kui keegi teeb nalja Savisaare üle.

Hea lugeja, avalda arvamust - kas blogija pani kirjeldusega täppi?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles