Joss Stone ei usalda mehi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joss Stone
Joss Stone Foto: AP / Scanpix
Lauljatar Joss Stone ütleb, et on uue kallima otsingutest tüdinud.

Stone kinnitas, et igatseb mehe järele, kes teda hästi kohtleks, kuid peab kõigepealt üle saama oma suutmatusest mehi usaldada, kirjutab digitalspy.

«Teate mis? Ma loobuksin hommepäev oma kuulsusest, kui saaksin vastu püsiva suhte,» ütles lauljanna. «Ma ei saa mehi usaldada. Usalduse kaotamine on ilmselt suurim ohver, mille olen pidanud avalikkuse tähelepanu all olemise eest tooma. Aga ma usaldan oma kaht koera, oma muusikat ja ema.»

Küsimusele, millist meest ta otsib, vastas Joss: «Ta peab oma ema vastu kena olema. Ma tean, et see kõlab nagu klišee, aga olen avastanud, et kutid, kes on õelad oma ema vastu, on õelad ka sinu vastu.»

Stone’i viimane, 18 kuud kestnud püsisuhe lõppes 2005. aastal, mil ta läks lahku laulukirjutaja Beau Dozierist

«Oleks parem olnud, kui mina ja Beau oleksime kõigepealt sõbraks saanud, aga ma ihaldasin teda liiga hullult,» seletas Stone. «Siis aga kaob esimene kirelõõm ära ja sa hakkad asju selgemini nägema.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles