«Vampiiritapja Buffyst» võib muusikal saada

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vampiiritapja Buffy rolliga tuntuks saanud Sarah Michelle Gellar
Vampiiritapja Buffy rolliga tuntuks saanud Sarah Michelle Gellar Foto: Doug Meszler / WENN
Sarja «Vampiiritapja Buffy» looja Joss Whedon tooks seriaali hea meelega taas teleekraanile, kuid lisaks sellele unistab ta samateemalisest filmist ja muusikalist.

«Nii paljud staarid tahaksid selles osaleda,» vahendab digitalspy Whedoni arvamust vampiiritapja seikluste uuesti ekraanile toomisest. «Aga teate, sellel, et ma koos nende inimestega nii kaua töötasin, on põhjus. Nad on äärmiselt andekad.»

«Ja koomiksi põhjal on selgelt näha, et ma ei suuda sellest loost lahti lasta. Minu arvates oleks see tõeliselt lahe,» viitas Whedon hiljuti ilmunud koomiksile, mille tegevus kujutab endast järge telesarja seitsmendas hooajas toimunule.

Samuti ütles Buffy looja, et talle meeldiks vampiiritapja-teemaline muuikal. «Mulle meeldiks Buffy Broadwayle viia. Peaksin nullist alustama. Kuna mina olen mina, olen sellest unistamisele aega raisanud,» kinnitas Whedon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles