Urmo Aava põrutas Laitses üle katuse

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meenutus ajast, kui Urmo Aava veel juunioride klassis Suzukiga kihutas.
Meenutus ajast, kui Urmo Aava veel juunioride klassis Suzukiga kihutas. Foto: Toomas Huik

30. mail 2009 avab Laitse RallyPark pidulikult oma mootorispordi- ja vabaaja keskuse. Suure avapeo puhul sõidetakse esimest korda ka uut rallisprindi võistlust- Laitse RallyPark Grand Prix 2009.

Täna toimus sõitjate kohtumine pressiga ning rajal järjekordne popstaaride ja ralliässade proovisõit, kus juba esimesel prooviringil lendas oma Ladaga üle katuse Eesti parim rallisõitja Urmo Aava.

«Lendasin üle katuse kohas, kus ma seda poleks oodatagi osanud. Lihtsalt läks,» oli Aava ka ise juhtunust üllatunud. «Sõitsin isegi väiksema hooga, kui oleks pidanud. Suurema hooga oleksin selle koha ilmselt läbinud, oleksin nukkidest lihtsalt üle libisenud. Nüüd jäin konarustesse kinni.»

«Paistis, et ralliäss tahtis tasa ja targu sõita, aga see ei tulnud tal Lada panniga välja,» kommenteeris juhtunut ka üks raja ääres seisnud pealtvaataja.

LaitseRallyPark Grand Prix 2009 rallisprint sõidetakse 30. mail ning kohal on nimekad sõitjad nii Eestist kui Soomest. Kokku üle 40 meeskonna.

Popstaaridest hakkavad oma oskusi demonstreerima Koit Toome, Jaagup Kreem, Elmar Liitmaa, Tomi Rahula, Danel Pandre, Raivo E Tamm, Mikko Maltis ja Bad Orange'i solist Kalmer Neidla, jpt.

Rallisprindis osalevad ka Eesti rallimaastiku parimad sõitjad. Oma tulekust on juba märku andnud Margus Murakas, Egon Kaur, Arvo Ojaperv, Viljar Ventsel, Einar Laipaik ja Urmo Aava. Võistlust sõidetakse kokku neljas erinevas klassis: esi-, taga- ja nelikveolised.

Ürituse järelpidu toimub Rock Cafes, kus meeleoluka päeva võtab kokku Kanal 2st tuntud rock' n' rolli-punt Bad Orange.

30. mail avatakse Laitse RallyPargi uksed kell 11.00

Lisainfo:
Priit Koik
Turundusjuht
Laitse RallyPark
tel 50 45 819
e-post priit@laitserallypark.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles