Täna «Lahkujatest»: ajakirjanik Anust sai Norras postiljon!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Lahkujad»
«Lahkujad» Foto: promo

Täna kell 20.30 on Kanal 2 eetris dokumentaalsarja «Lahkujad» teine osa, kus läheme külla Eestis ajakirjanikuna leiba teeninud kuid siis Norra kolinud Anule, kes ei salga, et tema esimeseks tööks uues riigis oli postiljoni amet.

Oma Lõuna-Norra maalilise väikelinna Tønsbergi nukumajakesse ootab meid külla Anu Ojasalu, kes tegi mõned aastad tagasi lausa uskumatu kannapöörde - Anu võttis oma kaks last ning alustas puhta lehena täiesti uut elu uues ühiskonnas. Tasemel Eesti ajakirjanikust sai Norrasse kolides postiljon.

Kuigi naine võttis võõrsil kõik väljakutsed vapralt vastu, tuli tagasilöök hoopis tema enda pere poolt.

Elu uues riigis pidi aga edasi minema. Mis ametit peab Anu täna ja kas ta on tehtud valikutega rahul?

Täna räägib oma loo ka Vormsilt pärit doktorant Tuule Sooniste, kelle lahkumise põhjuseks oli eelkõige hea haridus ja lapsepõlvest alguse saanud armastus Rootsi vastu.

Praegu töötab Tuule Göteborgi mainekas ülikoolis välja ülekuulamistehnikaid FBI jaoks. Saates selgub muuhulgas, kas Tuule sugune talent on Eesti jaoks jäädavalt kadunud?

Uus kodumaine dokumentaalsari «Lahkujad» on Kanal 2s täna kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles