Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Pitsamaitselised pannkoogid

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Tea Raidsalu
Copy
Pitsamaitselised pannkoogid
Pitsamaitselised pannkoogid Foto: Sille Varblane

Tegin sellise taigna, millest tulid väga maitsvad pannkoogid.

2 muna


4 dl jahu


0,5 l piima


50 g taist sinki


100 g juustu


1 tl soola


1 tl suhkrut


1 tl pitsamaitseainet

Munad kloppida kahvliga lahti, lisada jahu, sool, suhkur, maitseaine, singikuubikud ja riivjuust ning lõpuks piim. Segada läbi ja küpsetada õlisel pannil väikesed koogid.
Kui tavaliselt praen pannkooke kuue kuumusastmega pliidil neljandal kuumusel, siis need koogid jäid nelja peal valgeks, panin vahepeal viie peale.

www.toidupildid.blogspot.com

Tagasi üles