Tegin sellise taigna, millest tulid väga maitsvad pannkoogid.
Pitsamaitselised pannkoogid
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2 muna
4 dl jahu
0,5 l piima
50 g taist sinki
100 g juustu
1 tl soola
1 tl suhkrut
1 tl pitsamaitseainet
Munad kloppida kahvliga lahti, lisada jahu, sool, suhkur, maitseaine, singikuubikud ja riivjuust ning lõpuks piim. Segada läbi ja küpsetada õlisel pannil väikesed koogid.
Kui tavaliselt praen pannkooke kuue kuumusastmega pliidil neljandal kuumusel, siis need koogid jäid nelja peal valgeks, panin vahepeal viie peale.