Heather Mills kavatseb jutusaates abielu üksikasju paljastada

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heather Mills
Heather Mills Foto: Reuters / Scanpix
Muusik Paul McCartney eksnaine Heather Mills kavatseb USA televisioonis paljastada enda ja McCartney abielu puudutavaid üksikasju.

Ehkki Millsi ja McCartney lahutusleping keelab neil ühiselt veedetud ajast avalikult rääkida, kavatseb Mills oma õel Fional enda nimel sõna võtta lasta, kirjutab digitalspy.

Kuuldavasti astub Mills koos oma õega üles CNNi kanalis jooksvas Larry Kingi jutusaates. Samuti loodab naine suurt raha teenida ka ühes teises tuntud jutusaates osaledes.

«Heather kavandab USAs rünnakut igal rindel. King ei maksa intervjuude eest, nii et ta hoiab end suure lepingu jaoks mõne sellise saatega nagu Entertainment Tonight,» rääkis allikas ajalehele The Sun.

«Seekord on tema kõrval Fiona, keda ei takista konfidentsiaalsuse leping ja kes vahendab Heatheri otsekohest arvamust abielust,» lisas allikas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles