Eurovisiooni võitja Loreen esineb võidupühal Eestis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loreen
Loreen Foto: promo

Eesti suurim rannapidu Pühajärve jaanituli toimub kahepäevase festivalina 22. ja 23. juunil ja toob külalisteni lisaks Eesti popmuusika paremikule Rootsist pärit laulja, muusikaprodutsendi ja 2012. aasta Eurovisiooni võitja Loreeni, kes esineb Pühajärvel 23. juunil. Juba homme õhtul avab Loreen Malmös toimuva Eurovisiooni poolfinaali, kus osaleb ka meie oma Birgit Õigemeel.

Pühajärve jaanituli 2013 pakub jaanipühadel meelelahutusprogrammi Pühajärve pargis, rannas ja lauluväljakul. Kohalike artistide plejaad on juba kuuendat aastat toimuvale Eesti suurimale jaanitulele omane: Põhja-Tallinn, Smilers, Ott Lepland, Terminaator, Karl-Erik Taukar, Elina Born; rannaalal lisab peole vürtsi hea tuju tantsumuusikat propageeriv projekt Beats With Benefits.

Loreeni võit eelmise aasta Eurovisioonil oli fenomenaalne  –  «Euphoria» võitis miljonite televaatajate südamed  ning pälvis Eurovisiooni ajaloos rekordiliselt arvult riikidelt  maksimumpunktid ehk 12 punkti. Pärast Eurovisiooni  tõusis Loreen looga «Euphoria»  iTunesi edetabelite tippu 21 riigis. Lisaks tunnustati lugu Rootsis aasta parima laulu kategoorias ihaldusväärse Grammi auhinnaga, mida on Rootsit kui muusika suurriiki silmas pidades raske alahinnata.

Festivali pilet üheks päevaks maksab eelmüügist 12 eurot, kahe päeva pilet 19 eurot. Pühajärve jaanituli 2013 piletid on müügil Piletilevis ja Statoilides üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles