Ariel Castro vennad: oleksime ta ülesse andnud

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
(Vasakult paremale)Onil Castro, Pedro Castro ja Ariel Castro
(Vasakult paremale)Onil Castro, Pedro Castro ja Ariel Castro Foto: SCANPIX

Möödunud nädala esmapäeval vabanesid USAs Ohios Clevelandis umbes kümme aastat ebaseaduslikus vangistuses olnud kolm naist.

Politsei tabas naiste röövija ja vangistaja, 52-aastase Ariel Castro ja ta kaks venda, edastab cnn.com.

Kolmiku arreteerimispildid levisid maailma meedias.

Politsei vabastas hiljem Pedro ja Onil Castro, kuna ei leitud tõendeid, et nemad on Amanda Berry, Gina DeJesuse ja Michelle Kinighti röövimise ja vägistamisega seotud.

Vendade sõnul oleksid nad Ariel Castro tegevusest kohe politseile teatanud, kui nad sellest teadlikud oleksid olnud.

Vendade sõnul elavad nad koos oma 71-aastase emaga politsei poolt neile määratud kohas. Ariel Castro tõttu on kogu Castrote perekond saanud tapmisähvardusi ning neid on loobitud isegi kividega.

Pedro ja Onil Castro sõnul on nad õnnelikud, et naised vabadusse pääsesid. Vennad lisasid, et nemad ei ole naiste röövimistega seotud ning samas kardavad, et neid siiski jäädakse seostama.

Pedro ja Onil Castro rõhutasid ajakirjanikele, et neil ei olnud Arieli kaksikelust aimugi.

«Ma ei kujuta ette, et teeksin midagi sellist. Kui ma vaid oleksin teadnud, et mu vend millegi sellisega hakkama sai. Oleksin kohe helistanud politseisse, sest see oli seadusevastane,» lausus Pedro Castro.

Ta lisas, et politseile teatamist ei oleks takistanud see, et tegemist oli vennaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles