Jaan Allik: eile tegime trenni Lätis, võitsime ülekaalukalt!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Allik
Jaan Allik Foto: promo

Täna kell 20 algavas viimases «Mis? Kus? Millal?» poolfinaalis läheb televaatajate vastu lahingusse värske Läti lahtiste meistrivõistluste võitja Jaan Allik ja tema võistkond.

Eile toimusid Riias lahtised Läti Meistrivõistlused mälumängus, kus osalesid ka tänase «Mis? Kus? Milal?» Tarkade võistkonna kapten Jaan Allik ja meeskonnaliige, ajakirjanik Andres Pulver. «Erudiitide liiga» nime kandnud võistkondlikul turniiril osales kokku 14 võistkonda. Jaan Alliku võistkond võitis kuldmedali, teine Eestit esindanud võistkond saavutas pronksmedali.

«Mõtlesime Andresega, et läheme teeme tänaseks natuke trenni. Meil läks väga hästi, võib öelda, et trenn õnnestus ja me oleme tänaseks lahinguks absoluutselt valmis,» räägib Allik.

Jaan Alliku võistkonnas mängivad täna kirjanik Andrus Kivirähk, spordi-ajaloolane Rait Männik, filmilavastaja ja muusik Hardi Volmer, Cambridge Ülikooli tudeng Kadi Liis Saar, ajakirjanik Andres Pulver ning võistkonna kapten, 6-kordne Eesti meister mälumängus Jaan Allik.

Täna kell 20 algava «Mis? Kus? Millal?» lõpuks selgub ka see võistkond, kes pääseb tuleval pühapäeval toimuvasse superfinaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles