Michelle Knight sattus enne röövimist grupivägistamise ohvriks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michelle Knighti vanaema Deborah Knight (ratastoolis)
Michelle Knighti vanaema Deborah Knight (ratastoolis) Foto: SCANPIX

USAs Ohios Clevelandis 2002. aastal inimröövi ohvriks langenud Michelle Knighti oli varem grupiviisiliselt vägistatud, mille tagajärjel ta rasestus.

Ariel Castro röövis Knighti 2002. aastal kui naine oli 22-aastane, edastab Daily Mail.

32-aastane Knight pääses koos kahe teise naise, Amanda Berry ja Gina DeJesuse ning Berry tütrega vabadusse selle nädala esmaspäeval.

Knighti vanaema Deborah Knight paljastas meediale, et naine langes vägistamise ohvriks keskkoolis.

Vägistamise tagajärjel rasestunud naine sünnitas poja, kes sai nimeks Joey. Poiss anti pärast sündi adopteerimiseks.

Michelle Knighti kaksikvend Freddie Knight sõnas ajakirjanikele, et kui ta oma õde üle aastate nägi, soovis ta teda vaid kallistada.

Knight soovib kohtuda ka oma pojaga, kes anti adopteerimiseks ning kes on nüüd 13-aastane.

Kinnitamata andmetel tekkis Knightil vangistuses vägivalla tagajärjel kuulmisprobleem ning ka ta näol on aastatepikkuse vägivalla tõttu vigastusi.

Michelle Knighti ema Barbara Knight sõnas, et ta ei kaotanud kunagi lootust oma tütart uuesti elusana näha. Vangistuses olnud naine ei tea, et tal on kümne aastane poolõde Katie, kes sündis pärast seda, kui ta kadus.

«Mõned inimesed ütlesid mulle, et ta lihtsalt põgenes kodust ning ei soovinud minuga enam suhelda. Ma tundsin oma Michelle`i. Ta ei oleks põgenenud, kuigi sai vägistamise tagajärjel lapse,» lausus ema.

Ariel Castro röövis kolm naist Clevelandis 2002., 2003. ja 2004. aastal ning hoidis neid oma majas vangis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles