Tupiktänava mehed ajavad salakaubaäri!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tupiktänava mehed»
«Tupiktänava mehed» Foto: Kanal 2

Vorsti ja liha - see on üks õige mehe söök! Raul otsustab taas uut  äriideed katsetada ja hakata üle Vene piiri salaja hobuseid Eestisse smuugeldama, et need siis Lõuna-Eesti metsade keskel verivorstideks ja hobuseliha konservideks viilutada.

Keegi peab aga verise töö valgekraedest Rauli ja Arturi eest ära tegema  ja nii räägitakse äripartneriks ka lihunik Turu-Kolja, kelle vend pidi piiri ääres suursugust konservitehast omama.

Turu-Kolja vend Anatoli ehk Tolik on aga vähemalt kümme korda karmim  mees kui seda on Turu-Kolja, ja sellistega juba nalja ei ole. Salakaubaäri ja suured rahad nõuavad ettevaatusabinõusid ning igal õigel ärimehel peab olema vähemalt üks automaatrelv käepärast, kui selliste jõhkarditega nagu Tolik kokku satutakse.

Lõuna-Eesti on aga täis uskumatuid imesid ja inimesi, nagu näiteks umb-võrukeelne diisliärimees (Indrek Vaheoja), kes sõidab Venemaa vahet ja kuulab kahtlase väärtusega hobuseteemalisi laulukesi ning muidugi Tolik ise, kes osutub nii kahtlaseks meheks, et isegi paljunäinud Raul
ei oska seisukohta võtta, kas vooluga kaasa minna või joosta nagu jalad võtavad.

Iga hea äriidee on aga pidevas muutumises ja nii juhtubki, kui mängu tulevad teepervelt korjatud kährikuraiped ja kindel plaan ristata Afganistaani hurt ja pikakarvaline taksikoer.

Kuidas Tupiktänava meeste salakauba-äri õnnestub, selgub juba neljapäeval kell 21.30 Kanal 2s.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles