Liiga väikeste riiete ostmine aitab Beyoncel saleneda

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beyonce Knowles
Beyonce Knowles Foto: AP / Scanpix
Lauljatar Beyonce Knowles kasutab salenemiseks omapärast nippi – ta ostab kokku liiga väikseid riideid, motiveerides end sellega kaalust alla võtma.

Naise sõnul muudab selge eesmärgi püstitamine saleduse poole pürgimise lihtsamaks, vahendab Femalefirst.

«Ostan midagi, mis on mulle liiga väike ja saan siis öelda, et mul on alla võtmiseks põhjus: mul on vaja neid teksaseid või seda seksikat kleiti kanda,» selgitas lauljanna.

Lisaks aitab 27-aastasel staaril vormis püsida mõte filmiauhinna Oscari saamisest. Kuldmehikese pilt kaunistab isegi tema jõusaali seina.

«Vaatan seda ja mõtlen, et olgu, ma pean vormis püsima,» selgitas Knowles.

Ehkki Beyonce tahaks praegugi paar kilo alla võtta, ei unista ta piitspeenikesest figuurist. Filmi «Dreamgirls» jaoks 7 kilo kaotanud kurvika staari arvates see lihtsalt ei sobiks talle.

«Tundsin end väga šikilt, nagu modell,» meenutas staar. «Aga see ei sobinud mulle. Ma ei tundnud end eriti seksika ega naiselikuna ja mul nappis enesekindlust, sest ma polnud mina ise.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles