Mis juhtub kui näkku süstida silikooni ja toiduõli?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mis juhtub kui näkku süstida silikooni ja toiduõli?
Mis juhtub kui näkku süstida silikooni ja toiduõli? Foto: SCANPIX

Lõuna-Korea kunagine modell sattus iluoperatsioonidest nii sõltuvusse, et lõpuks kirurgid keeldusid teda lõikamast.

Hang Mioku otsustas siis, et teeb endale koduste vahenditega ise iluravi, edastab Daily Mail.

Naine süstis endale kortsude silumiseks näkku terve pudeli mustal turul müüdavat silikooni. Ta nägu muutus inetuks ning ta püüdis silikoonist siis lahti saada süstides näkku toiduõli.

Toiduõli muutis ta nägu tundmatuseni, sest see paistetas üles.

Naise juhtumit kajastas ka Lõuna-Korea televisioon. Vaatajatel hakkas temast kahju ning nad annetasid suure summa, et Hang saaks uute operatsioonide abil korraliku näo.

Esimesel taastaval operatsioonil eemaldas kirurg naise näolt 60 grammi silikooni, õli ja muid kahjulikke substantse. Kaelalt eemaldati neid 200 grammi. Edaspidi eemaldati veel neid aineid.

Sellegi poolest on Hangi nägu ikka inetu ning ta loodab, et saab kunagi oma ilusa välimuse tagasi.

Hang lasi oma esimese ilulõikuse teha 28-aastasena. Siis kolis ta karjääri eesmärgil Jaapanisse, kus tema soov saada ideaalne nägu aina suurenes. Ilukirurgid keeldusid lõpuks naist lõikamast, kuna ta nägu hakkas laienema.

Hang jätkas ise kodus iluprotseduuride tegemist. Ta rikkus oma välimuse niivõrd, et ta vanemad ei tundnud teda enam ära.

Mitme operatsiooniga taastati ta esialgne näo ja kaela suurus, kuid ta on ikka inetu.

Endine menukas modell töötab nüüd oma kodumaal Lõuna-Koreas kasutatud riiete poes, mis kannab nagu tema pilkamiseks nime The Beautiful Shop. Ta saab riigilt puudega inimese toetust.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles