Näitus jälgib Supernoova kasvu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Supernoova 2008 võitja Liisi Eesmaa kollektsioon
Supernoova 2008 võitja Liisi Eesmaa kollektsioon Foto: Indrek Galetin

Coca-Cola Plaza aatriumis avati näitus «10 aastat Supernoovat», mis kajastab ühe tavalise kooli moeshow kasvamist Eesti moeaasta tippsündmuseks.

Esmakordselt kümne aasta jooksul pandi näitusena üles Supernoova eelvoorudesse laekunud kollektsioonid. Kokku on üles pandud ligi 400 erinevat kavandit ja fotot.

Läbi aegade on finalistide hulgas olnud Jaanus Orgusaar, Aldo Järvsoo, Liisi Eesmaa, Tanel Veenre, Oksana Tandit, Gerly Tinn, Riina Põldroos, Maru, Karolin Kuusik, Vassilissa, Ksenia Jedomskihh ning paljud teised disainerid.

Supernoova on iga-aastane Eesti moedisainerite konkurss, mis toimus esmakordselt 1999. aastal 32. keskkoolis tavalise kooli moeshowna.

Aasta-aastalt on Supernoova kasvanud suuremaks ning püstitanud eesmärgiks korrastada, kaasajastada ja rikastada Eesti moemaastikku ning luua Eesti disaineritele platvorm, millelt on võimalik jõuda globaalsesse moemaailma.

Aastatega on üritusest saanud moedisainerite võistlus, mis on pälvinud moemaailma tähelepanu.

Supernoova näitus on Coca-Cola Plaza aatriumis avatud juuni lõpuni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles