Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Galerii: Eviani eksklusiivne õhtusöök

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Martin Šmutov
Copy
Eviani eksklusiivne õhtusöök
Eviani eksklusiivne õhtusöök Foto: Egert Kamenik

Eile korraldas Evian restoranis Museum eksklusiivse õhtusöögi, et tuua pidulikult turule mullidega naturaalne mineraalvesi Badoit.

Lisaks vahetas Evian välja 30 aastat muutumatuna püsinud klaaspudeli.

Selleks puhuks valmistas erimenüü Eesti parimaks kokaks valitud restoran Ö peakokk Roman Zastserinski.

Olulist sündmust austas oma juuresolekuga Prantsusmaa suursaadik Daniel Labrosse, õhkkonna lõi Helin-Mari Arder prantsuse shansoonidega.

Märksõnad

Tagasi üles