Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Staarkokk Jamie Oliveri ajakiri hakkab ilmuma eesti keeles!

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24
Copy
Jamie Oliver
Jamie Oliver Foto: AFP

Juba lähipäevil on Eesti lugejal võimalik osta endale Jamie Oliveri ajakirja eestikeelset varianti.

Ajakirja eesmärk on propageerida värsket ja tervislikku toitu ning avardada maitsemeeli. Igas numbris on sadakond isuäratavat ja hõlpsalt valmistatavat retsepti Jamielt ning teistelt suurepärastelt kokkadelt. Teada saab paikadest, mida Jamie on külastanud ning mis on talle muljet avaldanud.

Ajakiri ilmub iga viie nädala tagant ning ühe numbri maht võib ületada maagilised sada lehekülge!

Ajakirja peatoimetaja Tiit Eferti sõnul on 75 protsenti artiklitest tõlkelood, kuid ajakirjas on kindel osa ka Eesti toidul ning sellega seotud inimestel.

Nõnda võib lugeja uudistada, millised mõnud saadavad Eesti gurmaanidest meelelahutustegelaste argipäeva. Ajakirja esimeses numbris paljastab näiteks teleajakirjanik Marko Reikop oma toiduarmastamise tagamaad.

Samas ei hakka ajakiri koostööd Eesti kokkadelt otsima: «Eestist retsepte me tegema ei hakka, kuna originaalmaterjal on nii hea - koostatud Jamie ning tema poolt tunnustatud kokkade poolt.»

Märksõnad

Tagasi üles