Meesprostituudi ülestunnistus: tuntud Eesti mehed on minu püsikliendid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: SCANPIX

Buduaariga võttis hiljuti ühendust 19-aastane noormees, kes paari aasta eest otsustas, et ta tahab prostituudiks hakata ning soovib teenust enamjaolt just meestele pakkuda. Skandaalses intervjuus blondipäise pikka kasvu ning sportliku kehaehitusega noormehega selgus, et tema püsiklientideks on ka mõned tuntud Eesti mehed.

Anonüümseks jääda sooviv noormees on kena välimusega pikka kasvu, blond, sportlik, enesekindel, intelligentne.

Ennast tutvustades ütleb ta: «Olen sündinud Kiievis, Ukrainas. Hetkel olen 19aastane ja lõpetan sel aasta keskkooli. Minu haridustee algas aastal 2001, kui läksin esimesse klassi ühes Tallinna koolis. Hetkeseisuga olen jõudnud gümnaasiumi lõpuklassi ja juba kuu aja pärast lõpetan kooli. Mul on 14-aastane õde ja 9-aastane vend.»

Kuidas aga sattus pealtnäha igati korralik ning tagasihoidlik noormees prostitutsiooni peale?

«Alguse sai kõik kaks aastat tagasi, kui mul tekkis ebatavaline huvi ülemaailmse prostitutsiooni vastu. Ühe hetkega avastasin, et taoline huvi muutus hobiks ja ma lausa nautisin raha eest seksuaalteenuste pakkumist. Oma esimese kogemuse sain ma ühe veebilehe kaudu, kuhu olin paigutanud kuulutuse, et otsin omale rahalist toetajat ühe konkreetse teenuse eest. Juba esimene kord mul vedas ja sain kokku esimese kliendiga, kes jäi rahule ja tasus mulle küsitud summa. Ei oska küll öelda, kuidas mul selline huvi tekkis! Eeldusi selleks ei olnud,» tunnistab noormees ausalt üles, et ta naudib oma tööd.

Siiski tekib küsimus, et kas sellist tööd emotsionaalselt raske pole teha?

«Taolisel tööl on muidugi ka omad riskid, kuid olen veendunud selles, et hea etteplaneerimine ja hoolikas ümberkäimine aitavad igasuguseid probleeme vältida. Töö raske ei ole, sest seda tööd saab efektiivselt teha ainult siis, kui seda nautida,» tuleb kiire vastus.

Räägime edasi rahast - kui palju ta teenib?

«Kuus teenin ma ligikaudselt 600 eurot ja kusjuures konkurentsi on klientide sõnul palju. Peale enda tean ma veel ühte oma sõpra, kes ka aeg-ajalt koos minuga niimoodi raha teenib,» paljastab mees.

Ajapikku on tal väljakujunenud püsiklientuur, kelle hulgast võib leida ka tuntud Eesti mehi!

«Siin võin ma ainult mainida seda, et püsiklientideks on üks tuntud saatejuht ja on ka üks kuulus ärimees, kes ka paljudele tuntud isik,» vihjab noormees.

Küsimuse peale, kui sageli need tuntud Eesti meestest püsikliendid tema teenust kasutavad, vastab ta: «Ühe korra kuus kindlasti. Mõni parem kuu on neid kordi ka mitu.»

Selgub, et noormehe juures käivad ka abielumehed ja et on tuldud isegi koos naisega.

«Taoline kogemus on olnud vaid ühe korra, et klient räägib mulle oma abielust. Olin selle mehega vaid ühe korra kokku saanud ja juba järgmine kord olin rahuldamas nii teda kui ka tema naist,» tunnistab ta.

Mis aga noormehe seksuaalorientatsiooni puutub, siis ta peab end biseksuaaliks ning ühel hetkel sooviks ta isegi tüdruksõpra omada.

«Ma arvan, et eriti kaua ma enam sellega ei tegele. Umbes aasta võib-olla veel. Tulevikus näen end insenerina või mõne meediaga tegeleva isikuna,» lõpetab noormees intervjuu.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles