Soovahetus tegi naismodellist meesinvestori

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soovahetus tegi naismodellist meesinvestori
Soovahetus tegi naismodellist meesinvestori Foto: SCANPIX

Inglanna Katherine Dalton oli kauni kehaga modell, kellel olid pikad blondid juuksed.

Kuid Daltonil oli saladus, mis teda juba varajasest east vaevas – ta tundis end mehena, kirjutab The Sun.

Soovahetanu kinnitusel ei tundnud ta tõmmet meeste,  vaid naiste poole.

«Olin aastaid naise kehasse vangistatud mees. Kuigi ma oli ilus naine, olin modell, tundsin ma ennast ikkagi koledana. Ma ei olnud see, kes ma tegelikult olin,» selgitas 31-aastane soovahetaja.

Pärast soovahetusoperatsioone saigi Katherine`ist Adrian. Nüüd töötab ta investeerimisfirmas ning plaanib Austraaliasse kolida.

«Ma olen nüüd täiuslik ja see on fantastiline tunne. Kuigi soovahetus tekitas pisut hirmu, olen rahul, et selle ette võtsin,» tunnistas Adrian.

Pärast kahe aasta pikkust psühhoteraapiat saadeti Kathertine arstlikku ekspertiisi. Arstid diagnoosisid, et ta on transseksuaal.

«Teisel psühhoteraapia aastal lõikasin oma juuksed lühikeseks ja palusin oma sõpru end Adrianks kutsuma hakata. Võtsin selle nime, kuna see meeldis mulle,» meenutas sugu vahetanu.

Katherine Daltoni soovahetus algas 2005. aasta detsembris. Kaks nädalat tagasi tehti talle Belgias viimane lõikus ning arstide sõnul on ta nüüd mees.

«Arvan, et olen homoseksuaal. Mulle meeldivad naised, kuid tunnen nüüd rohkem tõmmet meeste poole,» selgitas Adrian.

Fotosid vaata siit. 



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles