Keskkonnaamet korraldab tasuta matka

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle suve soojarekord mõõdeti täna Tarvastus.
Selle suve soojarekord mõõdeti täna Tarvastus. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Keskkonnaamet kutsub pühapäeval, 24. mail üle-euroopalisel kaitsealade päeval huvilisi loodusse matkama.

Tasuta matkad tulevad kõigis Eesti maakondades. Valida saab 18 marsruudi vahel, mis viivad avastama Eestimaa loodusrikkusi.
Järvamaa matk kulgeb kolmele kaitsealale. Külastatakse Kiigumõisa maastikukaitseala, Kurisoo ja Prandi looduskaitseala, samuti Kiigumõisa allikaid, Kurisoo lookuusikut, Prandi jõeäärset maastikku ja allikaid. Tutvustatakse külastamiseks ette valmistamata objekte, liigutakse looduslikus maastikus, kohati märjal pinnasel. Jalgsiretkede pikkused on umbes 1 km, 1,5 km ja 4,5 km.
Buss matkale väljub kell 10 keskkonnaameti Türi kontori hoovist (Wiedemanni 13) ja kell 10.15 Paide kiriku taga asuvast parklast, tagasi Paides kell 16.30 ja Türil kell 16.45 paiku.

Matka juhendab Olavi Randver keskkonnaametist. Kaasa oma leivakott. Teave ja kirjapanek kuni kohti jätkub telefonil 384 8688, e-kirja teel: jarva@keskkonnaamet.ee (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles