Rehemaa ja Triisa lubavad homseks mune ostma minna

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Rehemaa
Aivar Rehemaa Foto: Toomas Huik

Täna Raadio Sun FM korraldatud munadepäeva-teemalisele küsitlusele vastasid teiste seas ka meigikunstnik Kaia Triisa ja suusataja Aivar Rehemaa, kes mõlemad lubasid, et lähevad juba täna õhtul mune ostma.

Nii Kaia kui ka Aivar rääkisid, et mingit suuremat sündmust munadepühadest ei tee, aga võimalusel on ikka alati mune värvitud.

Rehemaa rääkis, et kuna on Eestis, siis kavatseb vaikselt pereringis olla ja kindlasti ka ise mõne muna värvida.

Suusapoiss ütles, et on vanakooli mees ja kui, siis värvib mune sibulakoortega. Küll aga lubas ta naerdes saatejuhtide rõõmuks natuke moodsam olla ja ühele munale ka vildikatega näo pähe värvida.

Suusatamisest rääkis Rehemaa, et niipalju kui lund veel on, käib ta Haanjas sõitmas, siis on plaanis mõned välisreisid ning pärast seda kavatseb ta möödunud hooajast pisut palmi all puhata.

Kaia Triisa rääkis munade värvimise kohta, et kui aega on, siis kasutab munade maalimiseks riidejuppe ja lõnga.

Poest mingit träna ostma ei lähe. Küll aga tunnistab ta itsitades, et ilmselt on tööd palju ja läheb kergema vastupanu teed, ostes poest hoopis Kinder muna. Muna ju seegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles