Cristiano Ronaldo vihastas loomakaitsjaid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks aastat tagasi toimunud Meistrite liiga finaalis mängis Cristiano Ronaldo veel Manchester Unitedi ridades.
Kaks aastat tagasi toimunud Meistrite liiga finaalis mängis Cristiano Ronaldo veel Manchester Unitedi ridades. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi mängija Cristiano Ronaldo vihastas loomakaitsjaid, astudes üles uues, härjavõitlust kujutavas telereklaamis.

Fuji Xeroxi reklaamis on Portugali päritolu jalgpallistaari näha matadori viisil härga taltsutamas, kuid  ta teeb seda jalgpalli, mitte keebi abil, kirjutab The Telegraph.

Loomakaitsjate sõnul propageerib kuulus jalgpallur seal härjavõitlust, mitte ei reklaami tehnikafirma tooteid.

Loomakaitsjad jätkasid, et paljudes riikides on härjavõitlus keelatud ning isegi härjavõitluse kodumaa Hispaania loomakaitseseaduste järgi ei tohiks selliseid võitlusi korraldada.

Ronaldo on ka varem nii jalgpalliväljakul kui ka väljaspool seda skandaale tekitanud.

2006. aastal toimunud jalgpalli maailmameistrivõistluste ajal Inglismaa- Portugali veerandfinaali mängus kurtis ta kohtunikule, et Wayne Rooney tekitas Ricardo Carvalhole vigastuse. Siis meedia spekuleeris, kas Ronaldol oli kohtuniku üle mõju, et inglane saadeti väljakult minema.

Möödunud aasta septembris sattus Ronaldo aga koos oma Manchester Unitedi meeskonnakaaslaste Nani ja Andersoniga seksiskandaali. Väidetavalt osalesid mehed viie prostituudi juures orgial. 2005. aastal aga kahtlustati jalgpallurit Londonis Sandersoni hotellis prostituudi vägistamises.

Videot Fuji Xeroxi reklaamist vaata

siit.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles