Lased firma logo tätoveerida, saad suuremat tasu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lased firma logo tätoveerida, saad suuremat tasu
Lased firma logo tätoveerida, saad suuremat tasu Foto: SCANPIX

USA New Yorgi kinnisvarafirma võttis kasutusele erilise viisi, et töötajad firmale truuks jääksid.

Rapid Realty pakub maakleritele võimaluse saada iga sõlmitud lepingu pealt 15 protsenti suuremat tasu, kui nad on nõus firma nimes sisalduvad R-tähe enda kehale tätoveerima, edastab Businessweek.

Tätoveerimisprojekt käivitati 2011. aastal kui üks maakler lasi nalja pärast endale R-tähe tätoveerida. Firma maksis mehele firma reklaamimise eest lisatasu.

Rapid Realty tegevjuht Anthony Lolli sõnul annab tätoveering töötajatele suurema kokkukuuluvustunde ning paneb töötajad mõtlema, enne kui nad lahkumisavalduse tahavad anda.

Lollil endal ei ole tätoveeringut.

Firma maksab töötajatele tätoveeringukulud kinni. Tätoveeringu võib teha ükskõik, kuhu paika kehal ning selle disaini võib ise välja mõelda.

Tätoveering maksab sõltuvalt disainist 150 – 350 dollarit. Samas on aga tätoveeringu saanute lisandustele kulunud rohkem kui 150 000 dollarit.

Seni on 40 maaklerit lasknud endale R-tähe tätoveerida.

«Mitte keegi neist ei ole tahtnud firmast lahkuda. See on teinud nad firmale truuks. On tähtis luua stabiilsus aj leida õiged inimesed, kes seda edasi kannaksid,» nentis Lolli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles