Pankur Rain Lõhmus pidutses koos Alexander Rybakiga Lounge Deja Vu`s

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 27.aprillil, leidis Lounge Deja Vu-s taaskord aset alati lõbus pidu Babulja, kus memme pidusustele lisas vürtsi ei keegi muu, kui maailmakuulus Eurovisioonilaulik Alexander Rybak!

Armastatud Eurovisiooni võitjat oli kuulama tulnud enneolematul hulgal külastajaid ning publik ei pidanud pettuma – hõbehäälne laulik andis täismajale võimsa kontserdi, pannes nii mõnegi neidise ahhetama.

Fännide järjekord oli meeletu ja juba õues sai kuulda Alexander Rybaki loomingut. Pidu algas veel enne, kui sai sisenetud Lounge Deja Vu ruumidesse, paljud fännid olid kohale tulnud ka väljaspoolt Eestit, näiteks Rootsist, Norrast, Venemaalt, kui ka USAst.

Mõnusa muusika saatel pidutseti nagu Babuljale tavaks – külluslikult ning ennastunustavalt. Ka sel korral lasti kargel viinal ojadena voolata ning vahutaval šampanjal kihiseda. Memme pidustustest võtsid osa lõbusad härrasmehed ning silm võis puhata ka slaavi kaunitaridel.

Babulja – see on alati lõbus vene pidu, mis on saanud väga populaarseks nii eestlaste, kui ka välismaalaste hulgas ning kus saavad kokku slaavi temperament, vene muusik ja glamuur.

Peole olid tuntud nägudest kohale tulnud pankur Rain Lõhmus, Prikes töötav Evely Ventsli ja eksmiss Kristiina Aigro, jpt.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles