Uuenduslik segisti «soe vesi, külm vesi, külm õlu» tuleb Tupiktänava turule!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tupiktänava mehed»
«Tupiktänava mehed» Foto: Kanal 2

Tupiktänava mehed Raul ja Artur tegid ajurünnaku ja valisid laekunud ideedest «pandavad». Raha tuleb nüüd juba uksest ja aknast! Siin on nende selle nädala Top Five koos kommentaaridega.

Top Five ideede saatnutega võetakse ühendust ja kingitakse neile üht, teist! Kui sul on aga mõni selline või veel parem äriidee, siis saada see aga teele SIIT! Uus Top Five juba jälle neljapäeval!

õllelembi: «Kujutage ette, et teil on köögis kraan, millest tuleb soe ja külm vesi ning külm õlu! Selleks tuleks hakkata paigaldama valamute alla jahutusagregaatidega õlleankruid. Erinevad paketid, mida pakkuda: basic lahendus, mis hõlmab ühte õlut ja ühte kraani kuni advance laisa mehe pakett, mis tähendaks vooliku vedamist tugitooli juurde (või siis selline nagu on seinte sisene tolmuimemis süsteem, aga ainult õllega). Tulevikus võiks muidugi pakkuda korteriühistutele sellist üldsüsteemi, et all keldris on suur õllevaat ja kõik korteriomanikud saavad siis soovi korral sellega liituda (nagu kaabel-TV). Eks see selline suurem ettevõtmine ole, aga vaev saaks kuhjaga tasutud. Kui nüüd küsida, et miks õlu, miks mitte piim, siis vastus on lihtne, õlu lihtsalt säilib kauem ja õlletarbijate sihtgrupp on ka jõukam kui piima või limonaadi konsumeeriate oma.

Raul: Supercool!
Artur: Mul ei ole sõnu...
Raul: GP! Geniaalne pauk, noh! Aga kuidagi peaksime endale saama ainuõigused nende torude paigaldamiseks.
Artur: Torud torudeks, kõIge tähtsam on ju see, mis seal sees jookseb!
Raul: Nojaa... Siis hakkame kohe õlut tegema ka, mul on kodus pärmi veel sügavkülmas. Sa vaata kas kodus suhkrut on, paneme kohe käima - saame juba nädalapärast turule tulla..
Artur: Noh, ma ei usu, et see kiire koduõlu hea on, mõtle kui käärib seal kortermaja keldris ja lendab õhku?
Raul: Ei, mis, klapid särgid-värgid vahele ja asi ants...  Ja üldse, kiire koduõlu on maailma parim asi, see on öko ja hoiab seedimise värske!

kaarelll: Võiksid luua äppi, mis näitab, kus tanklas asub linna soodsaim kütus, või toidukaupade kohta äppi, kus poes mingi asi soodsam - kui tuleb hinnamuutus, siis läbi võrgu uuendab kohe ära ja kasuks ka see, kui lööd vajaminevad asjad äppi, siis kalkuleerib kohe ära, palju sul korv maksma läheb. Hea laps või mees poodi saata ja täpne raha anda ja äpp näitab ära ka, kas kaupa on üldse poes või mitte!

Raul: Mis see äpp on?
Artur: Noh, kuidas sa ei tea siis, selline jublakas, mis läbi telefoni igasugu asju teeb.
Raul: Noh, mis ta siis teeb? Mingi tont kuskil keldris vajutab telefonisse infi ja ja ma siis pean seda tõe pähe võtma? Nalja teed?
Artur: Noh, see on keerulisem, tegelikult masin teeb ise sinu eest kõik ära...
Raul: Tead, ma ei usalda neid arvuteid, inimene ikka kõige kindlam värk. Parem võtame mõne töötu hiinlase minu korterisse tööle, päeval teeb süüa ja koristab, õhtul vaatab netist infi ja siis kalli raha eest saadame inimestele smse selle infoga, et kus mis odav on.

Eva: Raul ja Artur võiks end mõne Eesti prominendi ihukaitsjaks või assistendiks sebida ja niimoodi koorekihti vaikselt sisse imbuda. Lavastavad näiteks mingi kallaletungi või inimröövikatse, rikkur näeb ja tahab neid vapraid mehi enda juurde tööle. Võiks näiteks mängult Turu-Koljat röövida üritada.

Artur: Ma saaksin ihu kaitsmisega hakkama küll. Seisan ette, kui keegi ähvardab ja ongi asi ants.
Raul: Hull peast, seal võid kuuli saada! Röövimine on ka liiga rets, Koljaga ei julge jebida ka.
Artur: Mulle tundub, et ring on ikka väga kitsas, midagi ei saa teha.
Raul: Mis ring sul kitsas on?
Artur: Noh, see on metafoor!
Raul: Jäta mind rahule oma metamorfoosiga, idee on hea, aga selleks vaja suuremat relvastatud bandet.

Marili: Seoses Arturi isaks saamisega võiksid nad koos Rauliga asutada lastehoiu, kus õpetatakse lastele elutõdesid (kokkamine, koristamine, vanemate abistamine ning kuidas kiiresti rikastuda). Samuti võiksid Raul ja Artur kehastuda klounideks ja hakata käima laste sünnipäevapidudel, koolides, lasteaedades ja selle tulemusena saaks tossikesest Arturist väärikas perepea.

Raul: Puhtalt minu teema!
Artur: Mis sina lastest tead?
Raul: Kuule, mees, ma näen neid tatte kõrvalt iga päev! Elu põhitõed - kõik tarkus vaja vitsaga tagumikust sisse nüpeldada.
Artur: Vitsaga?
Raul: Noh, ma sain küll isa käest peksa ja üldse nagu ta ütles, ma oleks päris pätiks muidu ära läinud!
Artur: Näha, jah, et aitas.
Raul: Aga ära põe, teeme selle ära, siin paistavad suured rahad olevat, mõtle, kui palju on maailmas lapsi! Iga tattnina eest võtame vanematelt mingi paar euri ja siis malka ning uuestisündinud laps läheb koju tagasi!

Ann: Tehku uudne-moodne pokkeriturnee. Staaride pokker koos ntx Maarja-Liis Ilusa, Tanel Padari jt+ tavainimesed ka lauda. Sisseost miski viiekas ja olemas :D Väike saiake ja puhvet ka juurde.

Artur: Ma oskan küll pokkerit, jube äge!
Raul: Ma ei tea, mulle meeldiks rohkem need «küüned perse» ja linnade põletamine.
Artur: Noh, need on lollid ja labased mängud.
Raul: See lähebki lihtrahavale peale. Mõtle, kui teeksime linnade põletamise autolahvka, Maarjaliis ja Padar saavad seal rahvaga mängida. Raha küsime nende kuulsuste käest ka, ütleme neile et saavad endale promo. Raudselt on nõus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles