Hädavale – kas rohkem meeste või naiste pärusmaa?!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venno Loosaar ja Grete Klein saates «Mehed ja naised»
Venno Loosaar ja Grete Klein saates «Mehed ja naised» Foto: promo

Juba täna selgub Kanal 2 lõbusas meelelahutussaates «Mehed ja naised», kumb sugupool haarab kiiremini hädavale järele, kas mehed või naised. Stuudiomäng aga annab vastuse küsimusele kui hea elukaaslane sa oled.

Lõbusa teadmistepõhise meelelahutussaate «Mehed ja naised» külalisteks on sel korral Heimar Lenk, Tarvo Krall, Venno Loosaar, Pille Minev, Grete Klein ja Krista Lensin. Saatekülalised said kümneks päevaks endale toataime, mille eest nad pidid hoolitsema. Kelle taim on saateks õide löönud? Kelle oma närtsinud?

Saatejuhid Kristjan Jõekalda ja Liina Randpere püüavad leida ka vastuseid sellistele küsimustele nagu miks on naiste käekottides nii palju asju? Miks naised tajuvad teiste emotsioone paremini kui mehed? Kumb sugu on hõlpsamini valmis hädavaleks? Kummal õnnestub kaalulangetamine paremini? Mida ütleb flirtimisel kehakeel?

«Mehed ja naised» on lõbus stuudiosaade meeste ja naiste rabavatest erinevustest. Säravas saates kohtub hariv populaarteadus lõbusa mängulisusega.

Stuudios mängitakse, kommenteeritakse, eksperimenteeritakse ja vaieldakse tuliselt, seda ikka selleks, et mõista, miks naised ja mehed on nõnda erinevad.

Saatesse on pikitud ka toredaid videolõike erinevate katsete ja näitlike selgitustega.

«Mehed ja naised» kutsub ka kõiki televaatajaid saates kaasa lööma, sest igas saates viiakse läbi ka test, mille tulemusena selgub, kas sinu mõttemaailm on naiselik või mehelik – sõltumata sellest, mis soost sa tegelikult oled. Sel korral selgitab test välja kui hea elukaaslane sa oled.

Lõbus meelelahutussaade «Mehed ja naised» on Kanal 2 eetris neljapäeviti kohe pärast «Reporterit» kell 20.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles