Kojamees: palagan ei eelda pidulikku riietust

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kojamees
Kojamees Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

Skandaalne Anu Saagim teatas hiljuti Eesti meedias, et tema arvates käivad paljud eestlased riides nagu kaltsakad. Bravuuritari kommentaar ajas aga paljud eestlased tagajalgadele.

Näiteks teatas selle peale tubli maanaine Kati Saara Vatmann, et tema ei osta üldse uusi riideid. Sulesepp Mart Juur aga nentis, et tema ei või seedida naiste jalas nn moodsaid haaremipükse, mis jätab mulje, nagu oleks inimesel sitt püksis.

Näitlejanna Merle Palmiste arvates käivad inimesed teatris lohakalt. Sama arvas ka nii mõnigi tuntud stilist või etiketiguru.

Poliitik Tarmo Kruusimäe aka Kojamees on enamusega samal arvamusel. Nimelt ütleb mees ajakirjale Naised antud intervjuus, et sätib end piduliku sündmuse jaoks alati paremini riidesse kui tavaliselt. Näiteks teatrisse minnes kohe kindlasti.

Samas ütles mees, et teatriks ei saa pidada siiski palagani, mida kuskil laadaplatsil õlle ja šašlõki vahel etendatakse. Samuti pole tema arvates mõtet outfit'iga üle pingutada Von Krahli või NO99sse minnes.

Mida arvad sina?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles