Busta Rhymesile määrati peksmise eest karistus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trevor Smith Jr. ehk Busta Rhymes
Trevor Smith Jr. ehk Busta Rhymes Foto: Reuters / Scanpix

Räppar Busta Rhymesile määrati kolme aasta pikkune tingimisi vanglakaristus ühe fänni ja oma endise autojuhi ründamise eest.


Staar, kelle õige nimi on Trevor Smith, oli kohtu ees süüdistatuna Le Bron Jamesi ning Eddie Hatchetti peksmises New Yorgis 2006.aastal, kusjuures mõlema intsidendi puhul oli tegu eraldiseisvate juhtumitega, teatab WENN.

Teisipäeval määrati 35-aastasele Smithile tingimisi karistusele lisaks veel ka 10 päeva pikkune ühiskondliku töö kohustus ning 1250 dollari suurune trahv. Lisaks peab mees osalema joobes juhtimise tõttu politseiga pahuksisse sattunud inimeste rehabilitatsiooniprogrammis.

«Mul pole mingit probleemi olla hea kutt, sest tegelikult ma olengi seda,» ütles Rhymes pärast kohtuotsuse väljakuulutamist, lisades, et soovib pärast kohtuasja lõppemist juba jälle lõbutseda, muusikat teha, ringi joosta ning inimestele armastust jagada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles