Raadio Pärnu jagab aastapäeval auhindu

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio Pärnu sünnipäevapeol mängib kuursaalis ansambel Hellad Velled.
Raadio Pärnu sünnipäevapeol mängib kuursaalis ansambel Hellad Velled. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Raadio Pärnu tähistab laupäeval oma üheksandat aastapäeva rohkete auhindade jagamise ja õhtuse peoga kuursaalis.

Raadio Pärnu reklaami- ja turunduse projektijuht Mare Paas ütles, et kohalik raadiojaam ei suuda suurt pidu korraldada, sellepärast minnakse laupäeval oma kuulajate sekka.

"Päeval 12-16 on kesklinnas asuvas Citi pubis avatud meie välistuudio, kus on kohal peaaegu kogu Raadio Pärnu kaardivägi eesotsas Elmu Sadulsepa, Rivo Tettermani, Lauri-Kare Laose ja Maria Murumaaga," rääkis Paas.

Samal ajal liigub koos tsiklimeestega linnas ringi Ahti Puudersell, kes teeb inimestega otse-eetrisse intervjuusid, korraldab eri paikades meelelahutuslikke auhinnamänge ja põikab suvepealinna tuntumatesse ettevõtetesse.

"Kokkuvõtlikult annab Puudersell ülevaate linnas toimuvast," lisas Paas.

Päevases otsesaates loositakse välja pileteid õhtusele peole.

Kella 16st liiguvad raadiotöötajad aga Punasesse torni, kus neile tehakse kinnine ekskursioon.

Pärast seda jätkub sünnipäev juba Pärnu kuursaalis, kuhu oodatakse pidutsema kõiki linlasi. Peol mängib ansambel Hellad Velled, kellele assisteerivad Raadio Pärnu DJd.

Kuursaalis pakuvad raadiotöötajad oma koostööpartneritele torti, mille küpsetas spetsiaalselt Raadio Pärnule AS Pere.

Veidi üle kilo kaaluvat vaarika-kohupiimatorti saab ASi Pere müügiosakonna juhataja Ivo Loonurme ütlust mööda kuni laupäevani ka osta.

Nende tordiostjate vahel, kes kirjutavad ostutšekile oma kontaktandmed ja selle laupäeva õhtuks peopaika viivad, loositakse välja ASi Pere magusaid üllatusi.

Paas märkis, et raadiotöötajad laulavad oma hääled laupäeval kenasti lahti, et siis järgmisel aastal, raadio 10. aastapäeval korraliku pauguga pidu pidada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles