Club Privé viib peolt otse spaasse!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Josh Wink
Josh Wink Foto: Club Privé
Sel reedel, 22.mail, klubis Privé toimuvalt ürituselt võivad paar õnnelikku klubikülastajat end järgmisel hommikul Babor Spast avastada. Reedesel Josh Winki peol saab alguse Club Privé uus traditsioon Privé AFTERSPA, mil peole järgneval hommikul viiakse 15-liikmeline silmapaistvaimate pidutsejate seltskond spaasse šampust, suupisteid ning erinevaid mõnusaid spaahoolitsusi nautima.

Josh Winki peod on tuntud oma headuses ning nelja aasta tagust pidu mäletavad siiani veel kõik peol viibinud. Philadelphias sündinud Josh Wink on üks teerajajatest

techno

,

house'

i ja nendega seonduvate stiilide puhul, muutes kõiki neid definitsioone hägusemaks, hiljuti ilmus mehelt aga uus omapärase pealkirjaga album «When A Banana Was Just A Banana».

Muide ka mees ise katsetab enne oma hullemaid peoloomi spaasse saatmist Babor Spa pakutavad teenused ära ja lubab endale enne pidu ühe mõnusa lõõgastava spaakülastuse.

Vaata eelmist 2005 aasta Josh Winki kreisit pidu Privés SIIT.

Babor Spa on eksklusiivne ning privaatsust pakkuv päevaspaa Tallinna kesklinnas. Babor Spa eesmärgiks on pakkuda ka kõige nõudlikumale kliendile erilist võimalust unustada argipäeva toimingud ning usaldada ennast spetsialistide hoolde. Babor Spa teenuste nimekirjast leiab palju erinevaid hooldusi, alustades luksuslikest näohooldustest ning lõpetades erinevate massaažidega,kuhu võib lisada väga erilise ning idamaise Yanna massaaži. Lisaks külluslikule teenuste valikule on meie jaoks oluline pakkuda kvaliteetset teenindust, luksust, meeldivaid emotsioone ning taastada hingerahu.

Klubi Privé ja Babor Spa vaheline koostöö saab alguse just selle üritusega ning AFTERSPA üritusi on veel oodata selle aasta jooksul kolmel korral. Lisaks ootab ka klubi Privé VIP-ruumi broneerinud klubilisi ees eksklusiivne BaborSpa kinkekaart, ilma kingituseta ei jää ka Privé vipilaudade püsikliendid.

Soovid nautida peojärgsel päeval mõnusat šampust, suupisteid ja spaahoolitsusi, siis tule reedel peole, õnnelik väljavalitu võid olla just Sina!

Klubi Privé uksed avatakse kell 23:00. Klubis Privé on võimalik reserveerida ka VIP-laudu, mis annab võimaluse pidu veelgi erilisemaks muuta. Lisainfo ja reserveerimine vip@clubprive.ee , tel: +3726310580, mob: +37256256000

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles