Eesti lauljatar briti talendisaates: tuhandete konkurentide kiuste teise vooru

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tene Sommer
Tene Sommer Foto: Buduaar

Briti talendisaates «X-Factor» pani end proovile ka eestlanna Tene Sommer.

Lauljatar pääses esimesest voorust edasi, kuid teises ringis sai siiski eitava vastuse. Tene sõnutsi oli see tema elu põnevamaid kogemusi, samas oli ka ootamatuid takistusi, vahendab Õhtuleht.

Tene Sommer, kes on mõnda aega Marbellas elanud, osales saate eelvoorus Manchesteris. Eelvooru oli naise kirja pannud tema elukaaslane.

«Prooviesinemise päev oli vast kõige kurnavam päev mu elus,» tunnistab Tene.

Naine selgitab, et pidi selleks, et kohtunike ette pääseda, ootama kuus tundi õues, trotsides vihma ja rahet. Tene sõnab, et koos temaga ootas järjekorras ligi 5000 inimest, kui mitte rohkemgi.

Kohtunikeni jõudes aga selgus, et kohal polnud ühtegi kuulsust - hindajateks olid hoopis produtsendid ning Cowelli plaadifirma tootjad.

Tene pääses küll esimesest voorust läbi, kuid pidi teises negatiivse vastusega leppima. Sellegipoolest hindab naine kogemust kõrgelt.

«Kõige parem enesearendamise viis ongi ennast pidevalt proovile panna, uusi asju katsetada ning uusi kohti külastada,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles